Snorreshus har et velfungerende vaskeri. Betaling og reservering af vasketider foregår med et udleveret vaskekort, forbruget bliver trukket over fællesudgifterne.
Kontakt gerne viceværten såfremt du har spørgsmål.

Reservation

Ved vasketavlen, eller her på websitet, er det muligt at reservere op til to vasketure. En vasketur inkluderer 2 vaskemaskiner og 1 tørretumler i to timer. Er vasken ikke påbegyndt efter 15 min. bortfalder reserveringen, og maskiner kan frit bruges.

En reservation indeholder automatisk vaskemaskinerne 1 og 2. Ønskes reservation af Tørretumbler 6 skal dette foretages som et AKTIVT tilvalg.

Vaskemaskine 4 og tørretumbler 5 kan IKKE bookes. Disse kan frit benyttes såfremt de ikke er i brug.

Vasketid kan bookes her:  BOOKING AF VASKETIDER


Maskinerne

De 2 vaskemaskiner rummer max. 6 kg og den tredje lidt mere.
Der er sæbe inkluderet i vasken. Sæbe kan fravælges.

Der er 2 tumblere, der rummer omkring 12 kg.
Den ene tumbler, uden rød mærkat, er inkluderet i en reserveret vasketur (Skal aktivt tilvælges efter 1. November). Den kan således ikke anvendes af andre. Tumbleren med mærkat kan ikke reserveres.

Vaskepriser: Se prisliste i vaskeriet.

Regler

Følgende regelsæt er gældende ved brug af vaskekælderen:

  1. Vasketider bookes for 2 timer ad gangen. Hvis en vasketid ikke er taget i brug inden for 15 minutter kan maskinerne frit benyttes af andre beboere.
  2. Når ens vasketid er afsluttet skal ALT vasketøj være fjernet fra maskinerne. Man har selv ansvaret for at fjerne tøj fra maskinerne.
  3. Vasketøj skal fjernes fra vaskekælderen umiddelbart efter en vask er afsluttet. Vasketøj skal altså ikke ligge halve eller hele dage i vaskekælderen og være til gene for andre beboere.
  4. Når vaskekælderen forlades efter endt vasketid skal der være rydeligt og pænt.
  5. Ved brug af tørretumbler tømmes fnugsien efter brug