Snorreshus

Ejendommen

Snorreshus er opført i 1913 og er beliggende lige ned til havnefronten på Islands Brygge. Ejendommen i fem etager består af 117 enheder, hvoraf langt de fleste er individuelle ejerlejligheder.

Snorreshus byder på et lukket gårdmiljø med legeplads, træer, blomsterbede og tørreplads. Der afholdes årligt gårdfest med grill, og julen fejres med gløgg og æbleskiver i gården. Ejendommen har i 2003 indviet fællesvaskeri med tre vaskemaskiner og to tørretumblere. I kælderarealerne er der cykelrum, barnevognsrum samt opvarmet tørrerum.

Snorreshus er desuden med i Bryggenet, og vi kan derfor tilbyde billig internet, tv og telefoni.

Der er kælet for ejendommen, som blandt andet har nyt vand-blødgøringsanlæg, som bevirker at vandet har en blødhed på ca. 7. Ligeledes er ejendommen forsynet et vand vand-trykforøgeranlæg der bevirker at alle har et højt tryk i hanerne. 

Snorreshus

Kvarteret

Ejendommen Snorreshus er en del af Islands Brygge kvarteret beliggende først på Amager. Bryggen er et område i rivende udvikling, blandt andet udbygges havnefronten (det gamle Sojakagen), samtidig bliver Ny Tøjhus grunden og Ørestaden udviklet i stor stil.

For nogle år tilbage er Havneparken blevet etableret med grønne arealer, Kulturhus og Havnebadet.

Pt. er Havnevigen under opførsel med mange nye byhuse, som får en unik beliggenhed på Bryggen lige før Noggen.

Islands Brygge er blevet et kulturelt midtpunkt i København og spiller en central rolle i forbindelse med eksempelvis Copenhagen Marathon, Kulturhavn Festival, loppemarkeder, Triathlon og Adventure races og meget mere. Med kun 15-20 minutters gang til Rådhuspladsen og 5-10 minutter til den nye metro er Islands Brygge et fantastisk og attraktivt kvarter midt i København.

Om sommeren summer denne bydel af liv, hvor folk går ture, bader i havnebadet, nyder solen på plænerne og spiller petanque og beachvolley.

Om vinteren er der en dejlig stilhed, til trods for, at Snorreshus kun ligger 5 minutter fra centrum.