Vaskekælder

vaskekaelder

Snorreshus har i 2003 etableret et fællesvaskeri. Vaskeriet er pengeløst. Betaling og reservering af vasketider foregår med et udleveret vaskekort, forbruget bliver trukket over fællesudgifterne. Kontakt gerne viceværten såfremt du har spørgsmål.

Reservation

Ved vasketavlen, eller her på websitet, er det muligt at reservere op til to vasketure. En vasketur inkluderer 2 vaskemaskiner i to timer samt 1 tørretumbler. Er vasken ikke påbegyndt efter 15 min. bortfalder reserveringen, og maskiner kan frit bruges.

Der findes yderligere én vaskemaskine og én tørretumbler som IKKE kan bookes. Disse kan benyttes såfremt de ikke er i brug.

Vasketid kan bookes her: http://217.71.4.72

Maskinerne

De 2 vaskemaskiner rummer max. 6 kg og den 3. lidt mere.
En vask koster 13,- kr. Den bookingløse maskine koster 15 kr.
Der er sæbe inkluderet i vasken. Tre typer kan vælges: hvid, kulørt og uld. Sæbe kan fravælges.

Der er 2 tumblere, der rummer omkring 12 kg.
En tørring koster 5,- kr. pr. 10 min.
Den ene tumbler, med rød mærkat, er inkluderet i en reserveret vasketur. Den kan således ikke anvendes af andre. Tumbleren uden mærkat kan ikke reserveres, og er til rådighed for beboere med egen vaskemaskine.

Regler

Følgende regelsæt er gældende ved brug af vaskekælderen:

  1. Vasketider bookes for 2 timer ad gangen. Hvis en vasketid ikke er taget i brug inden for 15 minutter kan maskinerne frit benyttes af andre beboere.
  1. Når ens vasketid er afsluttet skal ALT vasketøj være fjernet fra maskinerne. Man har selv ansvaret for at fjerne tøj fra maskinerne.
  1. Vasketøj skal fjernes fra vaskekælderen umiddelbart efter en vask er afsluttet. Vasketøj skal altså ikke ligge halve eller hele dage i vaskekælderen og være til gene for andre beboere.
  1. Når vaskekælderen forlades efter endt vasketid skal der være rydeligt og pænt.