Kajakklub

Snorreshus Kajakklub er stiftet af en gruppe beboere for ca. 10 år siden. Den råder pt. over 3 havkajakker, (to i plast og en i glasfiber), tilhørende pagajer, redningsveste og vogne. Kajakkerne er stabile og egnet til nybegyndere såvel som øvede. De opbevares i Snorreshus i et kælderrum med luge, hvorigennem de tages ind og ud. Når man vil sejle sænkes kajakkerne op/ned fra anløbsbroen på bryggen. Ture sejles hovedsageligt rundt i Københavns Havn.

 

Det skal understreges at al roning og brug af kajakkerne sker på eget ansvar. Det er derfor af sikkerhedsmæssige årsager tilrådeligt at tage et kajakkursus et andet sted.

 

Et medlemskab betyder, at du får adgang til klubbens kajakker og som aktiv medlem får du medbestemmelse over klubbens midler. Man kan kun blive medlem, såfremt man har bopæl i Snorreshus. Ved indmeldelse betales 1000 kr. som dækker en hel husstand. Et medlemskab ophører, hvis man flytter fra Snorreshus, eller hvis man melder sig ud. Der opkræves endvidere et årligt gebyr på 100 kr. for at være aktiv medlem – dette dækker driftsomkostningerne og kage til det årlige opstartsmøde i april/maj.

 

Klubben tæller pt. 13 aktive medlemmer.

 

Ønsker du at høre mere, kontakt venligst:

 

Formand og kajakintrounderviser

Keld Ulbæk: ku@q-house.dk

 

Kasserer & ansvarlig for indmeldelse og nøgler

Marie Andersen: marie_w_a@hotmail.com

 

Næstformand og kageansvarlig

Ditte Marie Graversen: mail@dittemarie.org